Tornadoen by Night

Har i denne uge haft den noget blandede fornøjelse at dele soveværelse med Tornadoen en enkelt nat. Tornadoen i en weekendseng og moren i en alt for blød sommerhus seng… Lad mig slå fast, at den tidligere søvn terrorist faktisk som udgangspunkt sover hele natten – fra ca 19-7.30! Men når det så er sagt, så er det eneste andet positive at sige om Tornadoen by Night, at han IKKE snorker!! Magen til larmende, støjende, snakkede, moslende monster skal man lede længe efter… Og hvorfor skriver jeg så, at det eneste positive, der er at sige er, at han ikke snorker?? Ja jeg tror ikke man kan snorke, mens man snakker i søvne. Og barnet der snakker, råber, skriger, synger konstant i alle sine vågne timer fortsætter i samme spor, når han sover.
Så de trætte forældre reviderer deres påstand om, at der intet negativt er at sige om sovende børn… Der er intet negativt at sige om sovende børn, der sover på deres eget værelse!

20121122-094729.jpg

Reklamer

One comment

  1. Hahaha hvorfor stoppe med at snakke bare fordi det er nat??? Elsker dine billeder af ungerne – Albert kommer til at knuse mange pigehjerter med de øjne!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s