Det store sorte hul…

Mon ikke de fleste af os til tider stifter bekendtskab med det – det store sorte hul, hvor ting på mest mystiske vis forsvinder hen, for aldrig at blive fundet igen! Det dukker op på de mest mærkværdige steder og sluger diverse genstande og her især sutter(!!), som efter længere tids eftersøgning, så efterfølgende afskrives som “bortkommet” – og det sorte hul flytter sig, hvilket jo ikke gør det lettere at undgå!

Hos os, har der igen været etableret kontakt med det sorte hul – mere præcist d. 22. december hen under aften. Der var tale om endnu et besøg af tornadoen, som jo må siges at have været særdeles aktiv i perioden op til jul og denne lørdag var ingen undtagelse… Efter en lang lørdag med julegavebyt og mange besøg af tornadoen, var en times køretur hjem da heller ikke ligefrem en udpræget fornøjelse – for det var med min 45 minutter full blown tornado, der da trods alt var fastspændt godt og grundigt i sin autostol, men det betyder jo så bare, at han finder andre måder at udtrykke sin utilfredshed på – og det er ved at smide med ALT i hans umiddelbare nærhed… Her i blandt begge hans sko!! Den ene fik jeg smidt i nakken 20 minutter før vi nåede hjem, den anden, ja… hvor blev den af? Mit umiddelbare gæt er, at vi har haft besøg af det store sorte hul! For hvordan forklarer man ellers den manglende sko – som blev afmonteret og kylet med inde i bilen og efterfølgende ikke er set (trods adskillige gennemsøgninger af bilen)?!?

Så i går bed jeg i det sure æble og fik indkøbt nye sko til barnet, der jo pludselig kun havde et par for store vinterstøvler eller et par canvas Converse støvler, der passede i størrelsen… Og det er årstiden trods alt ikke ligefrem til! Så hurra for, at udsalget begynder tidligt og de nogle steder starter med -60%… For så blev udgiften da trods alt mindre end forventet 😉 Og så afventer vi spændt, hvornår det sorte hul igen sluger sutter, sko, legomænd mm., eller om skoen nu på smukkeste vis vælger at dukke op igen – bare fordi der nu er indkøbt et par nye!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s