Nååå, så det blev der sagt?!

The King of bad excuses har i dag trukket et helt nyt kort fra den stadigt voksende, omend i forvejen ganske overdådige stak af dårlige undskyldninger.
“Jamen mor, jeg skal altså ikke i børnehave, for jeg er stadigvæk syg!!” Sådan startede dagen nogenlunde hos os, da det omkring kl 7 gik op for William, at dagen i dag stod på børnehave… Det efter en dag med feber hjemme med mor tirsdag, som en kedelig opfølgning på den kedelige mandags tendens, som jo havde frembragt en feberramt dreng, uden energi og overskud til at fremmane teenager genet. Og hvad siger de smågrinende, åbenlyst ikke-lydhøre forældre så til det? “Du er for frisk til at være syg, hvis du har overskud til at bruge det som undskyldning”… Så afsted kom drengen…. dumme, dumme forældre!

Og så skulle man jo lige som tro, at det kort var brugt op for i dag, men ak nej… Af skade bliver man klog, men går den, så går den! Så da fjernsynet blev slukket til spisetid og iPad’en forment adgang på spisebordet, ja så må man jo liiiiiige prøve, bare en gang til. “Jeg skal se tegnefilm, jeg er jo syg…. *host host*”… Behøver jeg at sige, at fjernsynet ikke blev tændt?!?

Men hvad var i det hele taget årsagen til den kedelige mandags tendens med feber og hjem-ringning af drengen… Ja, hvis du spørger drenge selv, så var der en helt klar årsag til det:
“Jamen jeg havde så ondt i mit knæ, at jeg var nødt til at komme til at sove på sofaen i børnehaven…” … og det giver så åbenbart feber, det havde Netdoktor nok aldrig kunnet svare på!

Billede fra den gang The King of bad excuses endnu ikke havde indtaget sin retmæssige trone 🙂

20130116-220123.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s