Fastelavn er mit navn… Episode 2

Så blev det ældsteynglets tur til at fejre fastelavn i børnehaven og forventningens glæde var mere end stor!
Så stor at der faktisk ikke var tid til at spise morgenmad – for Ninjago kostumet skulle helst iføres så hurtigt som muligt. Selv bukserne blev monteret helt uden antydningen af brok eller det mindste “suk” , men lige præcis bukserne har det også krævet noget bearbejdning at skulle iføre sig for William, der ellers kun vil gå i cowboybukser… og shorts!

20130208-123408.jpg

20130208-123445.jpg
Ninja “huen” blev først færdiggjort efter den forventningsfulde Ninjago kriger var faldet i søvn, så Ninjagoens skrædder var en smule spændt på, hvordan den ville sidde. Men den passede heldigvis næsten som fod i hose – og drengen er nu klar til at indtage sin nye plads som den grønne Ninjago.

Dragten er syet i bomuldslærred med detaljer i en blød sølv stof. Sølvruderne på brystet og bagpå og slangen bagpå er malet på… Nok mest fordi Ninjago skrædderens tålmodig ikke rigtig rakte til at skulle applikere de mange ruder og guldslangen på!

20130208-124518.jpg
Så hermed trækker Ninjago skrædderen sig stilfærdigt tilbage og vil nyde sit udklædningsfrie otium… I hvert fald lige indtil næste år.

Reklamer

4 comments

  1. Hej Louise,
   De var faktisk overraskende lette at gå til 😉 Jeg stivede stoffet med volumevlies inden jeg klippede. Så klippede jeg tre sæt buer i tre forskellige størrelser. De skal bue både i top og bund. Se evt dette indlæg for et lidt bedre billede: https://hverdagenpaavrangen.wordpress.com/2013/01/27/heldigvis-er-der-kun-fastelavn-en-gang-om-aret/
   Til bund syede jeg en oval på og fyldte med fiberfyld.
   Når stoffet er stivet med volumevlies er det let at se formen før du fylder det ud, så behovet for tilretninger ses hurtigt 🙂
   God fornøjelse 🙂

 1. Hej, superfedt kostume 😉 Har selv en søn der er ninjago-frelst og han ville nærmest dø for et sådan kostume 😉 Hvor fandt du grundopskrift på ninjadragten?
  Mvh Anita

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s