Fastelavn er mit navn… Episode 3 (post tøndeslagningerne)

Så kom både dinosauruser og Ninjago-krigere på den anden side af fastelavns(ugen) og lad os bare slå fast, at det var en ualmindelig stolt Ninjago-kriger jeg hentede i børnehaven fredag. Den lille, splejsede, grønne Ninjago var sørme blevet kattekonge! Hvad giver I mig – splejsen, den 4-årige til tider teenage ramte William. Og efter hans eget udsagn var det fordi han havde brugt alle sine Ninjago kræfter… Uanset hvad, så blev det nævn ofte og for de fleste der måtte komme i hans nærhed resten af dagen. Han var stolt – og det var moren selvsagt også!

Men når dette års fastelavns ræs er overstået kan vi jo lige så godt begynde at se frem mod næste års – det mener i hvert fald ældsteynglet… Der allerede har proklameret, hvad han vil være næste år! Og hvad kan det mon være? – helt ærligt… jeg kan ikke huske, hvad han sagde :/ Det var det der med den hukommelse! Men truth be told, så er der nok en ret god chance for at hans udklædningsønske har ændret sig inden vi når til fastelavn anno 2014…. Så den åbenbart lettere fraværende mor, undskylder sig med, at der er lang tid til næste år – så derfor er der ingen grund til at begynde at svede over det allerede!

Med den noget viljefaste tornado, som husholdningen jo også inkluderer skal jeg alligevel nok få dobbelt travlt næste år… For det er jo langt fra sikkert at han vil affinde sig med (igen) at arve storebrors aflagte kostume!

Også selvom det aflagte kostume er Jake fra Jake og Ønskeø piraterne (William fastelavn 2012). Det består af vest, t-shirt med snor, bælte i læder med plads til sabel, pistoler mm, pandebånd og det der ikke er med på billedet – et par brune piratstøvler syet som moccasiner med lædersål.

Billede

Ellers har Williams (og nu også Alberts) fastelavnsgarderobe budt på en løve (William 2010 og Albert 2012). Kostumet er to-delt med heldragt med hale og en enkelt række af manken rundt langs halsen og en elefanthue med manke og ører.

Billede

Billede

Og så lige for god ordens skyld de sidste fastelavnskostumer…

Dinosaurus’en, som William brugte i 2011 og Albert har brugt i år. Dino’en består af 3 dele: bukser, t-shirt og vest med hætte, hale og “takker” fra top til bund.

A1

Dino W

Og så selvfølgelig den grønne Ninjago – som William var klædt ud som i år. Kostumet består af bukser, jakke, en hvid t-shirt og huen.

20130208-123408.jpg

Reklamer

5 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s