mandag blev til tirsdag og tirsdag blev til onsdag

Billede

 Mandag blev til tirsdag og betterøven er stadig bare en feber og øjenbetændelses klattet skygge af sig selv. Så mormor og William, der ellers skulle bruge et par dage sammen i ferien trådte til, så jeg selv kunne tage til seminar i Skive. Og hjem kom jeg til en ualmindelig sløv og sløj feberramt dreng, der da han vågnede fra sin – ja gud ved hvilken antal – lur, valgte at kvittere med 39,9 i feber og en ellers noget hurtig og lettere overfladisk vejrtrækning. Så da mormor var taget hjem, måtte jeg konstatere, at det nok var tid til at konsultere lægevagten, der da også ville se os med det samme… når det altså lige blev vores tur i lægevagtkøen… og det der (lille) venterum til lægevagten har da alle dage været en noget blandet fornøjelse(!!!). Ikke fordi vi frekventerer det ofte – det var kun vores andet besøg i den tid vi har haft børn og sidste var før William kunne gå. Lad os bare konkludere, at det unge par, der var før os i køen kunne drage fordel af… ja, hvordan skriver man det nu pænt?… en lugtesans… Vores lugtesans var i hvert fald umådeligt lettede, da de skulle ind før os og vi var åbenbart ikke de eneste med sarte næser, for da vi kom ind til vagtlægen stod vinduet åben – enough said!

Men tilbage til det sløve barn, der blev lyttet på, kigget ører og hals, tørret betændelse af øjnene et par gange og klappede lægen en på hovedet, da han ville kigge ham i halsen… Ja ja, dårligere var han åbenbart ikke! Og moren blev endnu engang bekræftet i hvorfor vi egentlig ikke bruger læger forfærdeligt meget, for det er sgu altid bare en virus… Men kom  igen, hvis han vejrtrækning bliver værre!

Billede

Så hjem igen og vi nåede bare lige indenfor døren inden han igen gik fuldstændig kold på sofaen, igen med feber i omegnen af 40. 

Billede

 Og tirsdag blev til onsdag og feberen var nede på 39,1 fra morgenstunden og panodil og 30 minutter senere var der faktisk lidt liv i den ellers noget svækkede tornado, som nu ligefrem selv bad om mad og med armene i Gangnam Style look stod og pegede på iPad’en… Ja ja, der er åbenbart flere epidemier i omløb!

Så nu afventer vi torsdagen, men udsigterne er nok ikke for gode til andet end en re-run af mandag, tirsdag og onsdag. Hvis så bare feberen vil holde sig under 39… så er der stadig håb forude for tornadoens tilbagevenden til tidligere tiders styrke inden ugens udløb.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s