Da vi gik fra traktor til bil og Pikachu

Det skal ingen hemmelighed være, at Albert ikke er super hurtig, når det kommer til det sproglige… fuldstændig som sin storebror. Og i lang tid (MANGE måneder) har drengen konsekvent benævnt alt, der har hjul TRAKTOR – og det er jo hvad det er, for begejstringen er akkurat lige stor, hver eneste gang, der bliver råbt TRAKTOR fra bagsædet eller hvor han nu er, når han spotter et køretøj. Men så for en lille uges tid siden har der sneget sig et nyt ord ind i hans ordforråd – BIL, så nu sidder han tilsvarende begejstret og råber BIL, hver gang han ser en bil… eller traktor eller gravko eller lastbil eller. Og det er jo sådan set helt fint, men sammen med ordet bil, har han også tilegnet sig et Pikachu lignende talemønster.

Pikachu… som i den lille gule lettere hidsige og lyn-skabende pokemon, der med en meget høj stemme sagde “Pika pikaaa”… That’s right, sådan lyder min nu næsten 21 måneder gamle søn i perioder. “pika, pika, piiiika, pikaaa, bigeee, bygge, bil… hmmm, pika, pite, bigeee, piteeee, byyygge, pika… !” Ja ja, kom ikke og sig, at vi ikke føre dybe samtaler med vores børn under måltiderne!

SONY DSC

Og nej, det er ikke fordi det er det eneste drengen siger, but it ain’t much… der er forståeligt. For drengen snakker jo konstant. Dog med undtagelse af disse dage, hvor onsdag blev til torsdag, men mest ligner tirsdag! og det eneste han siger i dag er “Mmmmmm” og “mmmmmoar”.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s