Genopstandelsen… af den 4-årige teenager

Det måtte vel komme, det var vel uundgåeligt, men på en og samme dag smukt efter hinanden…… og så på en søndag!?!

Ja dagen i dag har budt på både apokalyptisk truende 4-årige teenagere og halvhjertede tornado udbrud, der dog stadig antog noget nær fuld styrke – og så på en søndag! Skrig, skrål, råb, trillen rundt på gulvet, uddeling af talrige slag i ansigtet, tårer og des lige… Og det var bare med venlig hilsen fra Tornadoen! Lad os bare slå fast, at havde Metro ikke fået vasket gulvet i dag (og det så ikke umiddelbart sådan ud!), så har Albert nu klaret det i et LANGT anfald af ubestemmelighed, hænge-syge og arrigskab i en uskøn og meget larmende kombination. Så nu er gulvet vasket i snot, spyt og tårer og på smukkeste vis aftørret i hans grønne Ej Sikke Lej softshell. Lad os bare slå fast – feberen og den tilhørende sløvhed og ukampdygtighed (som nok sket ikke er et ord!) er VÆK og forældrene har erklæret ham rask, selvom en anseelig del pyldren består sammen med de endeløse “mmmmmmmmmm” pjevsen.

Men det var jo kun Tornadoen… Andre “naturkræfter” har jo også været i spil, som om tornadoer og 4-årige teenageres udbrud og anfald har sameksisteret og fungeret i smuk symbiose med hinanden på sådan en lettere anstrengt søndag.
For som tornadoen trak sig tilbage i sit skalkeskjul, ja der meldte den 4-årige teenager sig i stedet på banen, for forældrene kunne jo lige så godt blive i full alert mode! – nu lukket inde i en bil med et skrigende, råbende, sparkende arrigt 4-årigt teenager monster. Ohh joy dagen blev bare VED med at byde på den ene “gave” efter den anden. Efter mindre end fem minutter ser de nu nærmest høre-skadede forældre på hinanden og konstaterer, at nogle gange kræver handling en modhandling – hårdt mod hårdt! Så den piv-hysteriske skrigende 4-årige teenager fik besked på at stoppe ellers kunne han blive sat af på den næste rasteplads! Og sådan blev det! Skrigene, råbene, sparkene og tårerne blev ikke mindre, så rastepladsen blev besøgt… Til stor fortrydelse for teenageren blev hans sele spændt op og så fik piben en lidt anden lyd, men med et konsekvent NEJ svar på, om han så stoppede hysteriet nu og i stedet var sød, affødte en undsætning på rastepladsen, og så gik alvoren for alvor op for drengen, der nu in a blink of an eye var anseeligt meget mindre teenager-ramt. Så ind i bilen igen og hjem mod Løgstør… uden et eneste ord fra den olmt-skulende nu nærmest abdicerende teenager… eller sådan var det i hvert fald efter lidt mere brok og vi hurtigt havde rundet endnu en rasteplads.

20130224-193430.jpg
Resten af dagen har stået på en meget medgørlig, lettere fedtende dreng, der godt ved, at linen ikke er lang, når man har taget sådan en tur. Og nå ja… periodevise glimt af en træt og “mmmmmm”-pyldrende tornado, der var helt klar til at blive puttet kl 18.30.

Og så er det en af de dage, hvor vi minder os selv om ikke bare én, men to betryggende fakta… Op med humøret, det er snart mandag og sovende børn er der intet negativt at udsætte på!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s