Epidemien når nye højder

Selvom jeg kæmper en indædt kamp mod den epidemi – eller vel egentlig nok nærmere en pandemi – der breder sig blandt husets yngste beboere… Så går PSY og Gangnam Style stadig sin sejrsgang hos os!

Ikke mindst er yngsteynglet nu fuldstændig hooked på ugly dance tendensen og peger flere gange dagligt på iPad’en med armene samlet ved håndleddene og så ellers vippende op og ned.
Hver eneste gang storebror stiller an og danser Gangnam Style iagttager Albert ham minutiøst inden han selv kaster sig ud i danseriet. Sjovt er det iagttage, mindre skønt er det for øregangene! Og nu er vi så også nået dertil, hvor William også klarer den selv, når han med sin skønne røst skråler de få fraser som han har fanget fra sangen… “Heeeeey sexy lady…. Ommmmmm ohhhhhmmm ohm Robern Gangnam style”.

Men nu er det så sådan, at William på youtube har fundet endnu en i rækken af Gangnam Style videoer… nu i perler! Jeps how to make PSY in beads! Og så snupper William da hurtigt ideen, så efter teenageren havde trukket sig tilbage i sin skal i går, stod den på PSY i perler… Og moren blev hurtigt rekrutteret til at hjælpe.

20130225-130522.jpg
Planen var da også, at perlepladen, efter at have puttet med drengen hele natten, skulle med i børnehave. Men da jeg sagde til ham i bilen, at så skulle han passe godt på den, for den kan let knække et ben… eller hovedet. Ja så fik jeg pænt besked på, at “så skal du tage den med på arbejde og passe på den!”
Som sagt, så gjort… eller perleplade PSY ligger trygt og godt i bilen – med både ben og hoved intakt!

Krydser fingre for at Albert ikke får fingre i den, før den har mistet sin nuværende status!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s