Gensyns glæde! for både forår og små bedste venner

Er der noget bedre end bedste venner og den glæde de kan afføde? Mindstemanden Alberts bedste ven i hele verden er uden tvivl Isak – som han også har kendt siden de begge bare var nogle små smukke skrigende, skidende, nogen gange sovende, men altid lækre babyer, så de går way back, selvom det ikke er så længe når man kun er 21 måneder. Til gengæld ser de hinanden alle hverdage (vel at mærke når begge er friske og uden feber og anden dårligdom) – for de går også i dagpleje sammen… Sørme godt det kunne lade sig gøre at påvirke mini ishavhelten Isaks mor!!
I dag står så på gæstedagpleje for begges vedkommende og i dagens anledning samme sted. Albert og jeg gik der over med barnevognen og vi ankom hos gæstedagplejer Annemette samtidig med Isak og hans mor… Og glæden var umiddelbar og stor for begge drenges vedkommende, da de spottede hinanden! Smil, glæde, snak og en lille smule glædes basken (en slet skjult rest fra deres tid i pingvinduoen). Og så skulle man måske tro, at de ikke har set hinanden i et par dage, men nej, sådan er det hver morgen… Og det må vel være lykken at tilbringe hver dag i selskab med sin bedste ven – nok også derfor gensyns glæden er så stor!

Den anden gensyns glæde gælder foråret – der nu faktisk er kommet… Det siger kalenderen i hvert fald og solen, har da også skinnet smukt fra morgenstunden af… Det er da lige til at blive glad i låget af, n’est pas?

Billede

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s