Hindbærmuffins

20130303-203806.jpg
Dette er muffins opskriften, der aldrig kikser og som fungerer med mange forskellige slags frugt, chokolade mm. Basisdejen fungerer også fint til større kager og danner fx en perfekt bund til min klistrede, gode æblekage… Som I må få en anden dag.

Så tak til Ainsley Harriott for en skøn opskrift!

Til 12 muffins

300 g mel
2 tsk bagepulver
150 g sukker
1 æg
1 tsk vanille ekstrakt
225 ml mælk
50 g smeltet smør eller flydende margarine
100 g hindbær (frosne)

Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft).

Bland de våde ingredienser sammen og tilsæt de tørre. Rør/pisk det godt sammen og bland hindbærrene i og fordel dejen i muffinsformene.

Bag dem i ca 30 minutter i den forvarmede ovn.

20130303-204448.jpg

Advertisements

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s