På en kold søndag…

På en søndag, der mildest talt startede alt for tidligt… og det vil sige før 6.00 (tak for det William), er der god tid til at nå lidt af hvert.

Så der er blevet tid til både kreative sysler, sneboldkamp med eller rettere mod ungerne, lave snemand og ellers bare lege indenfor… heldigvis blev det nye legehus samlet i går inden sneen ramte og det blev udnyttet i dag.

De kreative sysler har resulteret i to par bukser – et par drengede bukser i str 92 i mørk blå nålestrib med lommer med stjerner, der er kantet i en skrap (næsten neon) gul og ribkant i taljen. Det er jo ikke fordi Albert mangler bukser kunne Christian tørt konstatere, så de blev sat til salg.

20130317-203449.jpg
Det andet par var et par pige bukser i samme størrelse i en lilla “ternet” med lommer i sart lyserød med runde blomster og kant i samme farve som de andre. De er selvfølgelig også sat til salg 😉
Dette par er modsat et par jeg syede i sidste weekend for someone special (En anden virkelighed), der allerede har taget bukserne i brug… Se så er det skønt at sy, når man ved det bliver brugt.

20130317-203455.jpg

20130317-203553.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s