Hr. Skæg, festen og granatchokket

Lørdag var det endelig blevet tid til den længe ventede Hr. Skæg koncert – Williams første rigtige koncert og Alberts ditto… Forventningens glæde var til at få øje på og blev for William ikke mindre, da han egenhændigt fik lov til at bestemme for vi skulle spise frokost med mormor inden koncerten.

Så mig afsted med ungerne mod Aalborg, mormor, frokost, Skråen og Hr. Skæg. Billede

En tur omkring H&M efter en ny t-shirt til William blev også lige klemt ind af ren og skær nød, da mine unger åbenbart ikke helt har forstået konceptet med at drikke af et sugerør! For juice”flasken” skal jo åbenbart også helst holdes vandret samtidig med – selv i fuld tilstand og så sidder man der med et barn, der er søbet ind i æblejuice fra inderst til yderst – HURRA! Så os en hurtig tur omkring H&M i Friis på vejen mod Skråen og så blev drengen stillet overfor sin næste udfordring… HVILKEN t-shirt (for ja – det eneste, der var sikkert var at det skulle være en t-shirt og en kortærmet af slagsen… “Nej! Ikke en trøje mor! – en t-shirt!”) Så mens William gik små-forvirret rundt i sin søgen på DEN t-shirt afprøvede Albert 101-måder-at-forsvinde-i-en-H&M-butik på… Hvilken fest, det allerede var. Til morens store held var t-shirten med PSY i Gangnam Style moves ikke i Williams størrelse, så valget faldt i stedet for endelig på en Spiderman t-shirt og turen mod Skråen og Hr. Skæg koncerten kunne igen genoptages.

Ind i køen med andre forventningsfulde børn og forældre – dørene var blevet åbnet, så heldigvis gik det hurtigt igennem køen – ind i salen og finde en god plads på gulvet foran scenen og så skulle de næste 45 minutter inden koncertstart bare overståes – sammen med alle de andre forventningsfulde børn med krudt i r…n og tålmodighed på prøve.

Endelig dukker en mand med flyverhat op på scenen (Vinter var hans navn viste det sig), men hvor var Hr. Skæg? Og så skete det… Granatchokket indtraf, men ikke hos det forventede barn O.o Nej, det var Albert der blev ramt af et mindre chok og bare skreg og var fuldstændig utrøstelig. Måske han havde hygget sig godt med den tomme scene og det flotte bagtæppe? Uanset, så måtte mormor tage ham med ud i Foyeren, hvor de så de første tyve minutter af koncerten fra en bænk på behørig afstand af døren ind til salen, men dog med kik ind til scenen.

Video 🙂 Man kan høre den granatchokkede Albert i baggrunden… Håber den virker!

Billede

Til gengæld var William fra starten bjergtaget, medrevet, syngende, skrålende bogstaver og bare så glad, mens han sad der ved siden af mig med den ene hånd med et fast tag i min arm. Det var et HIT! Og lur mig om drengen, der først lige er begyndt at interessere sig det mindste for bogstaver og tal og slet ikke har styr på det, ikke kan stave til ALT efter den fantastiske forestilling… Det kunne han i hvert fald på vej over til bilen, hvor han glad gik med et postkort med en hilsen fra Hr. Skæg i den ene og en dvd med musikvideoer om alle bogstaverne i den anden. Og Albert kom sig også over granatchokket og så sidste halvdel af forestillingen i salen og straks ved hjemkomsten til matriklen greb fat i den nye dvd og trak mig hen til fjernsynet, mens han lykkeligt pegede gentagende gange på billederne af Hr. Skæg på coveret, mens han gentagne gange sagde “SKÆG, SKÆG” med smil i stemmen! Og ja, han er så vild med dvd’en, at han synes den skulle foreviges – fandt i hvert fald dette billede på min mobil om aftenen…

BilledeVi skal HELT SIKKERT af sted til Hr. Skæg koncert næste gang han er i nærheden af os, måske Albert så heller ikke rammer endnu et granatchok.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s