Rabarber trifli

Sæsonen er startet for havens bedste nytteplante – rabarber!

Og rabarber kan man jo altid spise, så her mit take på en hurtig rabarber trifli…

Billede

Til 4 personer

400-500 g rabarber skåret i stykker på 1-3 cm afhængig af tykkelsen på stænglen.

Sukker efter smag (jeg brugte ca 50-75 g.)

½ vanillestang

2½ dl fløde

1 dl creme fraiche

1 spsk flormelis

Makroner efter smag

Billede

Kog rabarberne til kompot med sukkeret og vanillekornene og gerne stangen med ned under kogningen. Kogetiden afhænger af rabarberne, men de skal gerne være ret udkogte. Hvis kompotten er tynd, kan den jævnes med en smule maizena opblandet i vand.

Lad kompotten køle af.

Pisk fløden til den har bløde toppe og bland den sammen med cremefraichen og flormelisen.

Saml triflien i lag med rabarberkompot, knuste makroner og flødeskum/cremefraiche blandingen – top af med knust makron for syns skyld 🙂

Billede

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s