Stadig i myggens vold

Stadig i myggens vold

Godmorgen – så kom der hul igennem til det venstre øje efter et par gnid og lidt trækken ned i huden under øjet… Næseryggen har fået lidt mere facon igen siden i går aftes – til gengæld er hævelsen i stedet trukket ud under højre øje. Må desværre konstatere, at lægen ikke fik ret i, at det nok var toppet i går morges.
Forhåbentlig ER det toppet nu! Fingers crossed!

Reklamer

3 comments

  1. Når nu jeg lige får kigget ordentligt på billedet, så ser det ud som om, at din dreng er stukket præcis det samme sted som min dreng … vildt nok… hvor lang tid gik der før det var helt væk? Hvis det altså er væk?

    1. Han blev stukket tirsdag, mens han var i børnehave, det toppede torsdag/fredag og var helt væk igen søndag. At han så blev stukket igen mandag eller var det i tirsdag (hmm), det er en helt anden historie 😉
      Selvom han også normalvis reagerer meget voldsomt på myggestik, så virker myggene ekstra aggressive i år og i børnehaven fortæller de også om andre børn der får større reaktioner på myggestik end normalt – ikke at de kan sammenlignes med Williams, men alligevel.
      Håber det går den rigtige vej med hævelsen hos jer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s