Peanutbutter blueberry muffins

“Mor… skal vi ikke bage kage sammen, når vi kommer hjem?” 

Peanutbutter blueberry muffins

Og sådan blev det, vi blev hurtigt enige om, at det så skulle være muffins og der var blåbær i fryseren, så ergo måtte det blive blåbær muffins, som fik et twist med et skud creamy peanutbutter.

Grundopskriften er den samme, som jeg bruger til fx. hindbærmuffins.

Til 12 muffins

300 g mel
2 tsk bagepulver
150 g sukker
1 æg
1 tsk vanille ekstrakt
225 ml mælk
50 g smeltet smør eller flydende margarine
100 g blåbær (frosne)
2 spsk peanutbutter (jeg brugte creamy, men en crunchy kan selvfølgelig også bruges, den vil også tilføje lidt tekstur til kagen)

Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft).

muffins1

Bland de våde ingredienser sammen (-peanutbutter) og tilsæt de tørre. Rør/pisk det godt sammen og rør peanutbutter i inden blåbærrene vendes i.  Fordel dejen i muffinsformene og smid for syns skyld gerne et par blåbær ekstra ovenpå hver muffin.

Bag dem i ca. 30 minutter i den forvarmede ovn.

muffins3

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s