Strygestof

Lige før sommerferien faldt jeg over et (gammelt) indlæg om strygestof på Anna Svennings skønne blog LaRaLiL (http://laralil.blogspot.dk/) og besluttede straks, at jeg måtte anskaffe mig noget strygestof, når vi kom hjem fra Frankrig.
Jeg bestilte 7 ark i farver – manglede bare en farve, nemlig en neongul, men den var udsolgt hos Papirogtapet.dk, hvor jeg endte med at købe strygestoffet. I stedet blev det til sort, lilla, orange, gul, hvid, grøn og brun.

Billede

Allerde inden jeg havde modtaget strygestoffet havde jeg syet en langærmet t-shirt til formålet til Albert af en GAMMEL rest støvet mørkeblå jersey med hvide striber. T-shirten er lavet som raglanærmer – mest fordi jeg synes, at raglanærmer har en væsentlig bedre pasform over de små smalle børnskuldre end et alm. ærme. Overgangen mellem ærmer og front og bagstykker har fået en smal ribkant i en skrap gul for at bryde striberne og give lidt ekstra finish og sammenhæng til ribkanter i hals og ærmer. Da strygestoffet så kom med posten klippede jeg to stjerner – en stor til brystet og en lille til den ene overarm. JA! Det havde været lettere, at sætte det på inden jeg syede trøjen, men det var ikke umuligt, at gøre det efterfølgende – slet ikke den store stjerne på brystet, kun den lille på ærmet gav lidt udfordringer.

Er helt sikker på, at strygestoffet bliver en fast del af mit sy-lager, for det er fedt, at kunne give sit hjemmesyede tøj lidt ekstra detaljer og dermed gøre det endnu mere unikt.

BilledeBilledeBillede

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s