Babytæppe

Sy til din baby #10

Billede

Når jeg har mindre (fast)stof rester fra andre syprojekter gemmer jeg dem i en (efterhånden ret stor) pose og når jeg har tiden til det klipper jeg dem op i 12×12 cm stykker, som så igen bare kan ligge og vente på, at jeg har tid til at sy dem sammen til tæpper.

Billede

Dette tæppe er samlet sammen af rester fra nu og tilbage til 2009 – og er et rigtig “tøse”tæppe i lilla, koral og lyserøde farver. Jeg syede fronten på tæppet (der måler ca 70×100 cm) for noget tid siden og så fik det en bagside på, da min veninde fødte en datter i oktober. Bagsiden blev mere lyserød end egentlig tiltænkt, men fandt en rest babylyserød plysfleece (det er vist ikke det det hedder, men det er det blødeste fleece, man kan opdrive), som var oplagt til brug til et tæppe til en nyfødt.

Billede

Tæppet er kantet med en orkidefarvet bomuldspiping – en farve, der også går igen i selve tæppet. Tæppet er stukket med en koralfarvet tråd.

Jeg kan godt lide den størrelse tæpper og har lavet det før til barselsgaver og til mine egne unger. Tæppet er godt i barnevognen, fordi de ikke skal foldes, efterfølgende er det en god størrelse til klapvognen, hvor det ikke er så stort, at det falder ned i hjulene og så er det ikke større end, at ungerne selv kan rende rundt med det, når de bliver gående og gerne vil have en nusse tæppe, der kan tages med.

Billede

Reklamer

3 comments

  1. Sikke skønt et tæppe… jeg kan rigtig godt lide mønstre og farver sammen – Og så er det da smart lige at have lapperne klar til en gave eller to ;0)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s