(Jule)sæt med trøje og bukser

Sy til din baby #12

20131118-162916.jpg
Dette er et sæt syet til min “baby”, der godt nok er 2,5 år gammel 😍, men der vil intet være til hindre for, at et lignende sæt kan syes i mindre størrelser.
Sættet er umiddelbart tiltænkt at være Alberts juletøj – fordi der (også) er nisser på den printede jersey.
Bukserne (str 92/98) er syet i en mørk grøn babyfløjl fra Stof & Stil (købt som en rest, så et par billige bukser 😊), jeg har denne gang forsøgt mig med en indvendig lomme i stedet for de udvendige jeg normalvis laver på bukser i fast stof). Jeg har lavet åbningen halvrund og kantet den med grøn rib fra Stofdepotet, som har fået en kantsøm i en lysere grøn både for at pynte, men mest for at holde ribben pænt på plads. Lommen er så klippet i den printede jersey (fra Malika & Rosa) og syet fast fra bagsiden med den samme grønne tråd. Og så er der syet løbegang i bunden til elastik og i livet har den fået en stribet rib fra Stofdepotet (Rikke har lavet en ribpakke med 25 farver rib i 20 cm stykker, som jeg har købt, så nu har jeg rigtig mange lækre stribede valgmuligheder på ribfronten 👏).

20131118-170038.jpg
Til bukserne har jeg syet en trøje i den samme printede jersey, som er brugt som lommer. Trøjen (str 92/98) er lavet med raglanærmer med en ensfarvet grøn stretch jersey fra Fjølner. Der er lavet pipingkant ved ærmesyningen i den samme grønne rib, som er brugt på lommerne på bukserne – den er en lille smule mørkere end den grønne stretch jersey på ærmerne. Samme grønne rib er brugt i halsen og så har jeg lavet en meget bred hvid ribkant i bunden af ærmet (den hvide rib er fra Kikkenborgstof).
Pipingkanterne, halsribben og oplægningen i bunden er lavet med den samme grønne tråd, som er brugt på bukserne.

20131118-171224.jpg

Reklamer

6 comments

  1. Jeg er helt vild med de bukser – De er så lækre! elsker det mørkegrønne babyfløjl op mod den stribede rib…

    Pure perfection hvis du spørger mig… Blusen er også skøn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s