Rødløgs-relish

20140108-201710.jpg
Hermed opskrift på den rødløgs-relish, som jeg var for doven til at lave den anden dag, da jeg lavede pizza med pesto, gedeost, bacon og svesker.
Denne rødløgs-relish bruger vi som nævnt til rigtig mange ting og den er fantastisk på pizza, når pizzaen er bagt, i burgere, sandwich, tilbehør til kød eller i fx pastaretter.

Rødløgs-relish
2 rødløg (mellemstore) i tynde skiver
Balsamico (rød eller hvid) eller anden god eddike fx champagne
1 toppet tsk sukker
1 toppet tsk nigellafrø
Smør eller olie

20140108-203513.jpg
Løgene klares og gøres bløde (ikke brune) i fedtstoffet, tilsæt en “sjat” balsamico og rør til det er trukket næsten helt ind i løgene, hvorefter løg og nigellafrø blandes i. Lad det stå ved svag varme med jævnlig omrøring i 5-10 minutter og så er relishen klar til servering.
Den er god både kold og varm og holder sig fint i et tætlukket glas i køleskabet i en god uges tid.

20140108-204124.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s