Lego – lego – Legoland….

I år bliver ferien brugt i Danmark og det giver lejlighed for at komme lidt rundt. William har siden sidste sommer gentagne (nærmest på ugebasis) efterspurgt, hvornår han kunne komme i Legoland. Egentlig tror jeg ikke han har haft meget begreb om, hvad Legoland er, men haft en stålfast forståelse af, at Legoland er et land fyldt med Lego, hvor man bare kan bygge indtil man segner… Det kan man jo som sådan også… i hvert fald i Duplo klodser og det kan han jo som nok også klare herhjemme, så i år, hvor Albert er blevet tre og kan være med til mange flere ting skulle det være.
Vi bookede gennem Legoland Holiday billeter til 2 dage og overnatning på Vingsted Aktivt Hotel i Bredsten – ved at vælge et hotel, der ligger ca 20 km fra Legoland, kunne vi spare mere end 2000 kr for os fire… og 2000 kr giver alligevel noget sjov. Der var så absolut heller ikke noget at udsætte på hotellet, ud over nogle frygtelig varme værelser (som alle andre steder i weekenden, og det fortsætter igen i dag…)..

Vi havde valgt at tage afsted i weekenden, da det er der, der er færrest gæster i højsæsonen (det siger rygtet i hvert fald 😉 – og jeg tror det holder). Begge dage var der selvfølgelig godt med mennesker i Legoland, men køerne var ikke håbløse – i hvert fald ikke for andre end Albert. Den længste kø vi landede i var til en bådtur rundt imellem store bygningsværker i miniatureformat.

Sjovt nok var Albert i løbet af de to dage allermest fascineret af miniland og alle de ting, der kan bygges i lego – alt fra dyr til mennesker,huse, raketter og alt muligt andet som hjertet begærer…

KØ!

Kø og en lidt utålmodig dreng

Star Wars i Legoland

Star Wars byggerierne vakte stor glæde hos begge Lego Star Wars tossede drenge

Duplo legepladsen

Duplo legepladsen

SONY DSC

Frø hop

Frø hop og fedt at selv Albert vovede sig ud i det uden hverken mor eller far, men med William ved sin side, der også hjalp ham med at blive spændt op og løftet ned af forlystelsen bagefter.

Nasa

Fængsel

Fængsel – mon man kan få sådan et hjem til 😉

SONY DSC

På bådtur blandt pirater og krokodiller

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s