Pude med patchwork på den dovne måde

SONY DSC

Vi har fået ny sofa så det kaldte på nye puder, da de gamle puder mildest talt gik i ét med den nye sofa. Nærmest alt stof til puder er købt i Stof & Stil, blandt deres nye Forår/sommer 2015 boligvarer, og det her er så “reste”puden… Jeg har syet en hel pude (50×33) i den mørke khaki-farvede med de hvide nister, kantet med koralfarvet pipingbånd.

Denne pude er lavet med resterne af den mørke khakifarvede, som jeg har kombineret med en rest mørk petrol-farvet blød bomuld med hvide meget små prikker. Jeg har lavet forsiden i 12 “slices”, der hver er sammensyet af den mørke khaki og den petrolfarvede. Ikke to stykker er klippet ens og vinklerne i sammensyningen varierer også fra “slice” til “slice”.

SONY DSC

Det er patchwork på den dovne måde, da alt er syet på maskinen og det er uden betydningen om spidserne møder hinanden helt perfekt, da forsiden er sluttet af med en stofbetrukket knap, der matcher den petrolfarvede bomuld. En knap, der er genbrug fra de nu kasserede grå puder vi havde i den gamle sofa. Bagsiden er lavet i et enkelt stykke af den mørke khaki .

Den runde pude er en dun(fjer)pude, der også er købt i Stof & Stil, men må indrømme, at jeg ikke er helt 100 % tilfreds med kvaliteten på puden – den er lavet med meget store fjer, som nærmest kan mærkes igennem… Men ok, den kostede så til gengæld også kun 40 kr. og er til enhver tid bedre end puderne med fiberfyld.

SONY DSC

SONY DSC

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s