Et nyt buksemønster

  
Jeg har givet mig i kast med buksesyning til mig selv – og endda den slags, der er baseret på et mønster. 

Jeg faldt for efterhånden flere måneder siden over mønstret på Emma pants fra Spit up and stilettos. Mønstret er gratis og et pdf (mareridt), som kan findes her

Bukserne er mid-rise, slim fit i 7/8 længde og der følger en rigtig fin syvejledning med. 

Jeg har tilrettet en del – især i bredden på benene, som jeg ikke synes sad pænt, så de er blevet gjort noget smallere, så bukserne er blevet mere cigaret-bukse-lignende. Indsnittene bagpå er også blevet forlænget, hvilket hjalp på pasformen. 

Der er stadig lidt tilretninger, som bliver lavet på det næste par jeg syer, ligesom jeg overvejer om jeg skal en størrelse ned. Mønstret er lidt stort og målevejledningen passer ikke helt… På hofte- målet svarer jeg i følge vejledningen til en str US 6 og i taljen en str US 12, og tænker at jeg nok kunne have nøjedes med en str US 4. 

Jeg har opsyet bukserne i en lidt tyndere denim med stræk (blev enig med mig selv om, at første opsætning ville være bedst at lave i en stof med lidt stræk). 

Jeg har lukket med en skjult hægte, da jeg synes det er pænere end en synlig knap. Og så har jeg tilføjet en skjult knap på indersiden ved linningens skjulte ende. 

Overordnet set er jeg godt tilfreds med denne første opsyning og de næste bliver forhåbentlig endnu bedre – og tager lidt mindre tid 😉  
    
   

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s